Results 1 to 2 of 2

Thread: SSL site odd looking?

  1. #1
    Spyderco Forum Registered User defenestrate's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on my way to the mountain
    Posts
    2,117

    SSL site odd looking?

    Hey, guys. The https link for the forum shows a long unformatted page of options, unlike the regular forums. I don't think this has always been the case, but it looks like a version optimized for mobile phones. I prefer SSL/HTTPS forum usage in general, but it is easier to navigate the regular forum. Is the SSL version of the site this way for a reason? If so, my apologies for wasting everyone's time. Just seemed odd, is all.
    I don't get mad. I get..Stabby.
    -Fat Tony

  2. #2
    Administrator TazKristi's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Golden, CO
    Posts
    2,208
    Hi defenestrate,
    It renders fine for me in all browsers, but I asked our webmaster to take a look. He couldn't spot a problem either. It's rendering the same as the HTTP site for us. Perhaps you are getting a warning that there are elements of the page that are not secure and saying no when prompted to display those elements? One of those elements might be the stylesheet and thus you're seeing an unstyled page. Some elements of VBulletin are not reference to support the SSL protocol. We would have to manually customize them which would take a considerable amount of time.

    Hope this helps.
    There is nothing more important than this one day.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •